Βασικά είδη διατροφής σε άπορες οικογένειες από τον Ολυμπιακό

allhleggyh

Τη σίτιση 160 άπορων οικογενειών της πόλης συνεχίζει να καλύπτει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, μετά από προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015, στηρίζοντας περισσότερα από 500 άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Οι αδύναμες οικονομικά οικογένειες που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν ανά δεκαπενθήμερο πακέτα, που περιέχουν βασικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να συνεχίσει την προσφορά βασικών ειδών διατροφής σε περισσότερους από 500 αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, αποδεικνύει εμπράκτως για μία ακόμα φορά ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στέκεται «στο πλευρό» των Πειραιωτών, που έχουν ανάγκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύτιμη προσφορά και τη στήριξη στο κοινωνικό έργο, που επιτελεί η ΚΟ.Δ.Ε.Π. Εύχομαι η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βρει μιμητές σε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν τους άπορους συμπολίτες μας».

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Ε.Κ.Ε της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, δήλωσε: «Η Ολυμπιακή Οικογένεια και ο Ηγέτης της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες του Πειραιά που έχουν χτυπηθεί από την κρίση. Η Κοινωνική Προσφορά και η βοήθεια προς τον Συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, αποτελούν βασική μας προτεραιότητα.
Συνεπείς σε αυτή μας την αρχή και σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και την ΚΟ.Δ.Ε.Π, τους οποίους ευχαριστούμε για την βοήθειά τους στην υλοποίηση της δράσης αυτής, προσπαθούμε με ταπεινότητα και σεβασμό, να παράσχουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους αυτούς τους ανθρώπους».

 

eep logo