Καμίνια: Συνελήφθη 41χρονος που ξυλοκόπησε Πακιστανό

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 21 Μαρτίου

Κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά συνελήφθη ο 41χρονος επιχειρηματίας που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άνδρα πακιστανικής καταγωγής στα Καμίνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 21 Μαρτίου, όταν ο 41χρονος μετέβη στο σπίτι όπου βρισκόταν ο Πακιστανός, καθώς έψαχνε δύο ομοεθνείς του τελευταίου, υπαλλήλους του. Φτάνοντας, ωστόσο, στο σπίτι, ο 41χρονος δεν βρήκε τους δύο άνδρες με τους οποίους λέγεται ότι είχε προσωπικές διαφορές.


Βρήκε, ωστόσο, τον τρίτο άνδρα πακιστανικής καταγωγής, τον οποίο και άρχισε να εξυβρίζει με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του, ενώ στη συνέχεια, τον απείλησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο.

Φεύγοντας από το διαμέρισμα, ο πακιστανός άνδρας τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και τότε ο 41χρονος επιχειρηματίας όχι μόνο συνέχισε να τον βρίζει χυδαία και να εκτοξεύει απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, αλλά ξεκίνησε να τον χτυπά.


Του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα τη θραύση της, με τον κατηγορούμενο αυτή τη φορά να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα. Ο άνδρας λιποθύμησε -συνεπεία των τραυμάτων του- και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

eep logo