Διανομή 500 προπληρωμένων καρτών για τρόφιμα από την ΚΟΔΕΠ

Ι. Βοϊδονικόλας: «Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος!»

Στο πλαίσιο του προγράμματος Social Innovation Piraeus, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διένειμε πάνω από 330 προπληρωμένες κάρτες για αγορές τροφίμων σε super market στον πρώτο μήνα υλοποίησης της δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής για τη χορήγηση των καρτών έχουν όσοι είναι δημότες / κάτοικοι Πειραιά, χαρακτηρίζονται από ευαλωτότητα (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ κλπ.) και δε λαμβάνουν επισιτιστική ή οικονομική βοήθεια από αντίστοιχους φορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι τις 13 Απριλίου 2023 στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ.Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, Τ.Κ. 18531).

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και να υλοποιήσουμε σε συνεργασία με το Social Innovation Piraeus, ένα ακόμα σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα στον Πειραιά, επ’ ωφελεία των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Πάνω από 330 συνδημότες μας εξασφάλισαν μια προπληρωμένη κάρτα, για αγορά βασικών υλικών αγαθών από σούπερ μάρκετ! Στόχος μας είναι η ενίσχυση 500 νοικοκυριών το μήνα.

Δέσμευσή μας ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη κατά των κοινωνικών ανισοτήτων, με πράξεις και όχι με λόγια, ακολουθώντας πιστά την εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έχει θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική του Δήμου Πειραιά.

Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος!»

 

eep logo