Δ. Μαρκόπουλος: «Η Β’ Πειραιά αλλάζει σελίδα»

Ανοικτό κάλεσμα σε συνυποψηφίους τους της ΝΔ στις εκδηλώσεις του 

Κάλεσμα ενότητας μέσω ανοιχτής πρόσκλησης απηύθυνε ενόψει των προσεχών εκλογών ο Βουλευτής της Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αναφέρει πως «δεν υπάρχουν αντίπαλοι εντός της Νέας Δημοκρατίας, μόνο συναγωνιστές με έναν κοινό σκοπό, τη μεγάλη νίκη του κόμματος».

Μάλιστα σημειώνει ότι «η Β’ Πειραιά αλλάζει σελίδα και δεν θα γυρίσει πίσω στην διχόνοια». Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι ευπρόσδεκτοι στις προσωπικές του προεκλογικές ομιλίες όλοι οι συνάδελφοί του, καθώς τους θεωρεί φίλους, τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση το «όλοι». Στο ίδιο πνεύμα, εξέφρασε την επιθυμία του να παρευρεθεί και ο ίδιος στις δικές τους εκδηλώσεις, αν αυτοί το θελήσουν.

Ταυτόχρονα καλεί τους συναδέλφους του σε κοινές περιοδείες στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιά, προκειμένου να στείλουν από κοινού ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης στον αγώνα απέναντι στην ρητορική διχασμού, τοξικότητας και λαϊκισμού, στην οποία έχει καταφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ολοκληρώνοντας, δεν παρέλειψε να θέσει και το σύνθημα της επόμενης ημέρας υπογραμμίζοντας πως: Πάμε ΔΥΝΑΤΑ και ΕΝΩΜΕΝΑ. Πάμε τη Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

 

eep logo