Κοπή πίτας του δημοτικού Συνδυασμού «Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»


Χαιρετισμός του επικεφαλής του συνδυασμού, Παντελή Καμά

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του δημοτικού Συνδυασμού «Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον Παντελή Καμά, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Εκ των υστέρων μπορούμε να ειπωθεί ότι δικαιώθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι το «Σαμαράκης» είναι μικρό για εκδήλωση του Συνδυασμού, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας μεγαλύτερη αίθουσα.

Περισσότεροι/ες από 300 συνδημότες συμμετείχαν στην εκδήλωση, στέλνοντας ένα μήνυμα Αλλαγής του σκηνικού στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας. Ανάμεσα τους πολλοί/ες οι επώνυμοι και κοινωνικά-πολιτικά ενεργοί συμπολίτες:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, κος Παναγιώτης Διαλινάκης, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος Λάλος Κανέλος, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ , κος Ρίτσαρντ Σπύρος ΧΑΜΠΑΜΙΜΑΝΑ, από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Β Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά : Αθανασιάδης Λεωνίδας, Διαμαντίδης Δημήτρης, Χρήστος Σαλαλές, Τερζής Θεόδωρος, Στεφανίδου Σταυρούλα, Βερυκάκη Ελλάς ( Ελίνα), Γιαννακάκη Μαρία, Πανά Αγγελική, Κική Παπαδάκη , από την Α Πειραιά, Βροντάκης Ανδρέας, Κατσαφάδος Βασίλης, από την Ελληνική Λύση , οι υποψήφιοι Βουλευτές, Βαγγέλης Φώτης, Γιάννης Τσιτούρης, Σούτας Νίκος και από την Α' ΠΕΙΡΑΙΑ η κυρία Χρυσούλα Ψωμιάδου.

Από το κόμμα Ελληνική Ανατροπή ο κύριος Συριανός Χρήστος. Από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Παναγιώτης Λεοντιάδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, η Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στη Β' Πειραιά Βάνα Δατσέρη, η Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, Ελένη Δαβγιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κρεμμύδας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Μαρία Μαντουβάλου , οι πρώην Αντιδημαρχοι Κερατσινίου, Παρασκευή Μαρινοπούλου, Μαρία Μαράκου και Ελένη Πατρινού Πρασσά, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Δραπετσώνας Πεταβρατζής Κώστας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου Δ. Διάκος.

Το παρών έδωσαν τα μέλη της ΣΕ της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ, με επικεφαλής το Γραμματέα της Οργάνωσης Μανώλη Παπανικήτα, Χρήστος Μαρίνος και Χρήστος Σγαρδέλης. Το μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 'Β ΠΕΙΡΑΙΑ Θανάσης Μπαλκάμος, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στη Β' Πειραιά Λίτσα Βεσλεμέ , τον πρώην ΓΓ του Δήμου Κερατσινίου, Τζανέτο Κυριάκο.

Από τους Συλλόγους της πόλης, το παρών έδωσαν η Ένωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", με τον Πρόεδρο του Αντώνη Κλαουράκη , αντιπροσωπία της Ένωσης Μικρασιατών Κερατσινίου-Δραπετσώνας με Επικεφαλής την Πρόεδρο Μαρία Λαγοδήμου, και την Αποστολία Ζούτου, ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών και Φίλων Μάνης με την Πρόεδρο Ελένη Διασάκου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δ. Γιάνναρου, από την Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κύριο Σαξώνη Παναγιώτη και το μέλος του Δ Σ Καλλιανίδη Γιώργο.

Από τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης: Ο Πρόεδρος του Άρη Αμφιάλης κύριος Βασίλης Παππάς, ο Αντιπρόεδρος των νέων Ευγενίας κύριος Γιάννης Σπανόπουλος και ο Προπονητής της Ομάδας Μπάσκετ της Αμφιάλης κος Στέφανος Λαρόζας.Στον χαιρετισμό του ο Παντελής Καμάς επέμεινε στην πρόθεση του να Αλλάξει την Πόλη και όχι να την «πάρει» και τόνισε ότι:

«Σήμερα κρίνεται αν θα διολισθήσουμε στο παρελθόν μίας Βιομηχανικής Ζώνης, με υποβαθμισμένο Περιβάλλον και ανύπαρκτη ποιότητα ζωής, ή θα κάνουμε το άλμα, ώστε να γίνουμε μία πόλη πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης»
Ανατρέποντας την διαχειριστική «νηνεμία» που χαρακτηρίζει την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής έδωσε τις βασικές προτεραιότητες της δικής του διοίκησης επισημαίνοντας τους άξονες στα πεδία της Ανάπτυξης, της Βιωσιμότητας, του Πράσινου, του Πολιτισμού, της Παιδείας, του Αθλητισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ασφάλειας, της Ανακύκλωσης, της Φιλοζωίας, της «Έξυπνης Πόλης», της Καθημερινότητας καταλήγοντας
«Δεν είμαστε άλλος ένας συνδυασμός.
Πολύ περισσότερο, δεν είμαστε άλλος ένας κομματικός συνδυασμός.
Ενώνουμε Ανθρώπους, Δυνάμεις, Ιδέες από όλο το Δημοκρατικό Πολιτικό Φάσμα.
Αυτή είναι η Δύναμη της Πόλης μας η Ενότητα.
Ενώνουμε ανθρώπους πάνω στο πρόγραμμά μας.
Ενώνουμε ανθρώπους γύρω από αξίες : Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ελευθερία, Ισονομία και
Ισοπολιτεία, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Δημοκρατική Διαδικασία, είναι οι αρχές μας.
Ζητούμε την ψήφος σας, όχι για να πάρουμε το Δήμο
Ζητούμε την ψήφος σας για να Αλλάξουμε την πόλη μας.
Ζητούμε την κριτική σας. Την κριτική σας για να γινόμαστε καλύτεροι.»

 

 

eep logo