Επιχείρηση καθαριότητας στην Παλαιά Κοκκινιά από τον Δήμο Πειραιά

Νοικοκύρεμα στις γειτονιές της πόλης

Συνεχίζονται οι δράσεις καθαριότητας με έμφαση στις γειτονιές της πόλης από τον Δήμο Πειραιά.
Η σημερινή επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ξεκίνησε νωρίς το πρωί και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα.

Στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς επιχείρησαν 6 οχήματα, μεταξύ των οποίων υδροφόρες, σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα, καθώς και 12 εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι καθάρισαν και έπλυναν πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, τα οποία και παραδόθηκαν καθαρά στους κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Στην Παλαιά Κοκκινιά πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά, ακόμη μια δράση καθαριότητας. Είμαστε κοντά στους πολίτες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και συνεχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας στις συνοικίες του Πειραιά.
Εντατικοποιούμε την προσπάθειά μας και στην Παλαιά Κοκκινιά, καθώς είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες. Για τον λόγο αυτόν, παρεμβαίνουμε συνεχώς με συντονισμένες επιχειρήσεις, επιλύοντας προβλήματα και αλλάζοντας προς το καλύτερο κάθε γειτονιά. Η εικόνα του Πειραιά είναι αισθητά βελτιωμένη, η πόλη μας είναι πιο καθαρή, τα σχόλια που ακούμε από τους δημότες μας είναι θετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Αντιθέτως, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να κάνουμε πιο όμορφη, πιο καθαρή και πιο ανθρώπινη κάθε γειτονιά του Πειραιά».



O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Με αφετηρία αυτήν την Κυριακή ξεκινάμε διευρυμένες επιχειρήσεις καθαριότητας σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Κάθε Κυριακή λοιπόν τα συνεργεία μας θα επισκέπτονται μια ολόκληρη περιοχή και θα εκτελούν εργασίες καθαριότητας και αποκατάστασης των δημόσιων χώρων. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις, καθώς νωρίς το πρωί έχει μειωμένη κίνηση και είναι ευκολότερο για τα μηχανήματα, αλλά και τους εργάτες καθαριότητας να κάνουν τη δουλειά τους. Ξεκινήσαμε σήμερα από την περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς, όπου η περιοχή καθαρίστηκε από άκρη σε άκρη. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες, ώστε να έχουμε την πόλη μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δουλεύοντας μεθοδικά και με περισσότερη όρεξη, καθώς εισπράττουμε από τους πολίτες ότι οι προσπάθειές μας έχουν ορατά αποτελέσματα».

 

eep logo