Ο Ν. Μανωλάκος για την παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Αντιστράτηγος ε.α. Εισηγητής στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος με την ιδιότητα του Εισηγητή στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», συμμετείχε, στη συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έλαβε μέρος ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κος Μανωλάκος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για το πρώτο νομοσχέδιο, μετά από αρκετά χρόνια, που βελτιώνει και ρυθμίζει ζητήματα που αφορούν το στρατιωτικό αλλά και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. «Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ διορθώνει λάθη, αστοχίες και αδικίες του παρελθόντος», πρόσθεσε.

Απαντώντας ουσιαστικά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για «ένα κακό νομοσχέδιο», ο Βουλευτής Α’ Πειραιά τόνισε ότι το νομοσχέδιο διορθώνει νομοτεχνικές ατέλειες, αποκαθιστά το Δίκαιο, εισάγει νέες τομές και σίγουρα επιλύει πολλά ζητήματα που έχριζαν επικαιροποίησης.

«Ανεπίτρεπτη και πολιτικά εγκληματική ήταν η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού ανέτρεψε την κανονικότητα της ιεραρχίας», πρόσθεσε ο κύριος Μανωλάκος και συνέχισε λέγοντας πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι υπερήφανη διότι έβαλε τις Ε.Δ. σε μια νέα τροχιά, που θα την φέρει σε κατάσταση ποιοτικής υπεροχής έναντι των επιβουλέων της ακεραιότητας της χώρας μας».

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

eep logo