Συνάντηση Γεννιά – Πολάκη για τα προβλήματα των νοσοκομείων Πειραιά - Σαρωνικού

polakis gennia

Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, στον οποίο εξέθεσε σημαντικά προβλήματα των Νοσοκομείων του Πειραιά και των Νησιών του Αργοσαρωνικού, για τα οποία την είχαν ενημερώσει αρμόδιοι τοπικοί φορείς και κάτοικοι.

Μεταξύ άλλων, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της επάνδρωσης των νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στον Πόρο, εστίασε στο κρίσιμο ζήτημα της έλλειψης παιδιάτρου από το νησί και στην διοικητική ολοκλήρωση της μεταστέγασης του Περιφερειακού Ιατρείου Πόρου.
Αναφορικά με το νησί των Σπετσών, ενημέρωσε τον Αν. Υπουργό για το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τις εφημερίες των ιατρών του Πολυδύναμου Ιατρείου, οι οποίοι αναγκάζονται να καλύπτουν και τις εφημερίες του Κ.Υ. Κρανιδίου, και έτσι το νησί για περίπου το μισό μήνα (14 ημέρες) μένει χωρίς ιατρική κάλυψη τα απογεύματα και τα βράδια. Παράλληλα, επισήμανε το από διετίας ανεπίλυτο κτιριακό πρόβλημα.
Ο Αν. Υπουργός κ. Πολάκης κατανοώντας απολύτως την κρισιμότητα των προβλημάτων και τον δυσμενή αντίκτυπο που έχουν στην τοπική κοινωνία επέδειξε άκρως θετική στάση και βούληση για άμεση επίλυση τους. Η βουλευτής κ. Γεννιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό για την συμβολή του και την άμεση ανταπόκρισή του.

eep logo