Παραίτηση Β.Μιχαλολιάκου από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

mihaloliakos square_3Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά υπέβαλλε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο κ. Μιχαλολιάκος το είχε προαναγγείλει ουσιαστικά από τα τέλη Αυγούστου όταν, κάνοντας απολογισμό του έργου του λίγο πριν αναλάβει τον δήμο ο κ. Γιάννης Μώραλης, είχε πει ότι «μπορώ να έχω πολιτική δραστηριότητα χωρίς να είναι δημοτικός σύμβουλος».

 

Τη θέση του αναλαμβάνει -έπειτα από πρότασή του η οποία έγινε αποδεκτή από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του- ο πρώην αναπληρωτής δήμαρχος κ. Αναστάσιος Κάρλες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος -θα παραμείνει επικεφαλής του συνδυασμού του «Μας ενώνει ο Πειραιάς»-, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να συντονίσω τη γενιά μου», ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να διεκδικήσει εκ νέου στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον δήμο Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι απαντώντας σε ερώτηση του «Βήματος» όταν είχε κάνει τον απολογισμό του έργου του είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήταν υποψήφιος βουλευτής, ωστόσο είχε διαβεβαιώσει πως θα είναι παρών στην πολιτική σκηνή.

από tovima.gr 

Pin It

eep logo