Μοναδική λάμψη στον Πειραιά!!!


Φωταγώγηση του δέντρου στο Δημοτικό Θέατρο και υπέροχη συναυλία!

Με την συμμετοχή απίστευτα μεγάλου πλήθους κόσμου κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η φωταγώγηση του πανύψηλου έλατου που βρίσκεται και φέτος μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Με τον τρόπο αυτό, πυροτεχνήματα, συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και παρουσίαση της όλης εκδήλωσης από την Πειραιώτισσα Ελένη Μελέτη, ο δήμαρχος του μεγάλου λιμανιού, Γιάννης Μώραλης κήρυξε την επίσημη έναρξη των Εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμος Πειραιά φέτος έχει φροντίσει ώστε οι εκδηλώσεις να "συντονιστούν" με την ανάγκη ενεργειακής εξοικονόμησης, που έρχονται ως απόρροια της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους σε όλο τον κόσμο και φυσικά την Ευρώπη.
Έτσι οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν λιγότερες μέρες κι ο φωτισμός θα διαρκεί λιγότερες ώρες, επιπλέον δε οι λάμπες led θα κάνουν σημαντική οικονομία. Πλην όμως αυτά αντισταθμίζονται από τις πιο εμπνευσμένες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, την πυκνότητα τους και την "αποκέντρωση" τους σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση η συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης μπροστά στο Δημοτικό για την φωταγώγηση του δέντρου και κυρίως η μαζικότητα αυτής της συγκέντρωσης αποτελεί εκ μέρους των Πειραιωτών μια έμπρακτη "ψήφο εμπιστοσύνης" στην δημοτική αρχή Μώραλη, καθώς , όπως φαίνεται, οι πολίτες του Πειραιά αναγνωρίζουν ότι σε διεθνώς δύσκολες συνθήκες το λιμάνι μπορεί να στέκεται στα πόδια του και να κερδίζει δύσκολα στοιχήματα.

Καλές γιορτές για όλους!!!

 

eep logo