Ο Ουκρανός πρέσβης τίμησε την Πρόεδρο και τον Αν. Συντονιστή Διευθυντή του ΣΕΦ

Για την υποστήριξη στον ουκρανικό λαό

Συνάντηση πραγματοποίησαν η Πρόεδρος και ο Αν. Συντονιστής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κκ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη και Δημήτρης Μπαρδάκας, με τον Πρέσβη της Ουκρανίας, κ. Sergii Shutenko, κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου στο κτίριο της ουκρανικής Πρεσβείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος και ο Διευθυντής του Σταδίου παρέλαβαν αμφότεροι τιμητικούς επαίνους για τη βοήθεια και υποστήριξη του Σ.Ε.Φ. προς τον ουκρανικό λαό.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υπήρξε αρωγός. από την πρώτη μέρα της ρωσικής εισβολής, αποτέλεσε έναν από τους κεντρικούς σταθμούς για τη δημιουργία αλυσίδας βοήθειας προς τους Ουκρανούς εκτοπισθέντες.

Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολική κίνηση τον Πρέσβη της Ουκρανίας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο σημερινός έπαινος που παραλάβαμε, αποτελεί μια μεγάλη τιμή, αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων όλου του Σταδίου. Από την πρώτη στιγμή, βρεθήκαμε στο πλευρό της Ουκρανίας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Ο ουκρανικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι στη Διοίκηση, τη Διεύθυνση, αλλά και τον οργανισμό του Σ.Ε.Φ. θα μπορεί να βρει πάντοτε μια φιλική και θερμή αγκαλιά”.

ETEKA_Desktop

eep logo