Δωρεές στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά από «Μπάρμπα Στάθης» και «Emfasis Non Profit»

Νέες δωρεές προς ενίσχυση του πολυσχιδούς κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Αυξάνεται καθημερινά ο κατάλογος των εταιριών, των πολιτών και των οργανώσεων που δηλώνουν έμπρακτα παρών στο κοινωνικό κάλεσμα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Οι νέες δωρεές που υποδέχτηκε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά αφορούν σε 340 τεμάχια κατεψυγμένων προϊόντων από την εταιρία «Μπαρμπα Στάθης», για τις ωφελούμενες οικογένειες και τα οποία δόθηκαν μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε».

Καθώς και σε είδη προσωπικής υγιεινής και κλινοσκεπασμάτων για τον Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά «Ανακούφιση», μια δωρεά συνολικά 474 τεμαχίων, από την «Emfasis Non Profit».

Πρόκειται για δωρεές ειδών που καλύπτουν βασικές καθημερινές ανάγκες των εκατοντάδων ωφελούμενων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η Αντιπρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Σούλα Λεωτσάκου ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το έργο μας αγκαλιάζεται καθημερινά από ανθρώπους και εταιρίες που επιθυμούν να συνδράμουν στον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και τη διασφάλιση των βασικών αγαθών για όλους.

Συνάμα, η διαρκής διεύρυνση του δικτύου δωρητών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποδεικνύει στην πράξη την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται η διαχείριση της όλης προσπάθειας από την παρούσα Διοίκηση.

Ευχαριστώ εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, καθώς και των ωφελούμενών μας, τόσο την εταιρία «Μπαρμπα Στάθης» και τη ΜΚΟ «Μπορούμε», όσο και την «Emfasis Non Profit» για τις δωρεές τους.»

eep logo