Ο Γ. Ραγκούσης για τα χρόνια προβλήματα του Κρατικού Νίκαιας

Αναφορά προς τον υπουργό Υγείας

Στη Βουλή έφερε, ο Κοινοβουλευτικός Eκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, την επιτακτική ανάγκη να δοθούν απαντήσεις και να βρεθούν άμεσα λύσεις για τα χρόνια προβλήματα του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, που εκδηλώθηκαν ξανά με τις πρωτοφανείς εικόνες που εκτυλίχθηκαν σ΄αυτό την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κατατέθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση, ζητώντας απαντήσεις για τις πρωτοφανείς εικόνες την περασμένη Παρασκευή στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, καθώς πλημμύρισε η πτέρυγα covid εξαιτίας σωλήνα που έσπασε, οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα, για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα.

Συγκεκριμένα στο σχετικό δημοσίευμα καταγγέλλεται ότι- όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN- σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει υδραυλικός. Επιπρόσθετα, η παθολόγος Μαίρη Ακρογιάννη ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο». Τέλος, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη σημείωσε από την πλευρά της ότι «Το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν»

 

 

eep logo