Ο Γ.Μώραλης για το νέο Δικαστικό Μέγαρο

gavrilis dritsas moralis dsp

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης, στην ομιλία του επισήμανε μεταξύ άλλων τη στενή συνεργασία Δ.Σ.Π και Δήμου Πειραιά, για τη δημιουργία νέου Δικαστικού Μεγάρου στο κτίριο της Ραλλείου.

Ο κ. Μώραλης, ευχήθηκε καλή χρονιά στο δικηγορικό κόσμο της πόλης ενώ σε δήλωσή του αναφέρθηκε στο νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, τονίζοντας: «Βρισκόμαστε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης μας, σε μια όμορφη εκδήλωση, με παιδικές χορωδίες, με τη χορωδία του Δ.Σ.Π. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους δικηγόρους, να έχουν μια καλύτερη χρονιά από την περυσινή, καλή επιτυχία στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Καλή επιτυχία στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, ο οποίος είναι ένας πολύ δραστήριος σύλλογος.
Από την πλευρά του Δήμου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια-και τους έχουμε στο πλευρό μας-ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τη Δημοτική Αρχή, τους Δικηγόρους, αλλά κυρίως την πόλη και τους δημότες. Είναι ένα σημαντικό έργο. Έχουν τελειώσει όλες οι διαδικασίες και έχουμε συμφωνήσει.
Όπως είπε και ο Πρόεδρος κ. Σταματογιάννης, η πολιτική βούληση φαίνεται να υπάρχει από την κυβέρνηση, το θέμα είναι να προχωρήσουμε. Δεν φτάνει μόνο η βούληση, πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα. Άρα κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλήξουμε στο πως θα γίνει η χρηματοδότηση, διότι υπάρχουν λύσεις και να προχωρήσουμε. Το 2016 να μπουν τα θεμέλια, να ξεκινήσει, έτσι ώστε να ευελπιστούμε πως το 2018-2019 θα έχουμε πραγματικά ένα εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο στην πόλη του Πειραιά, όπως αξίζει στον Πειραιά και στη Δικαιοσύνη».

eep logo