Ο Γιάννης Μώραλης σε επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Στο υπουργείο Ναυτιλίας και στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο

Σε επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μώραλης παρέστη στην εκδήλωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την 28η Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο.

Στην τελετή συμμετείχαν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, ενώ παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Παρευρέθηκα σε εκδηλώσεις στην πόλη μας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας με οικοδεσπότη τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο και στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, όπου είχα τη χαρά να συναντηθώ με μαθητές από σχολεία των Καμινίων, του Φαλήρου και από άλλες περιοχές της πόλης μας, με γονείς αλλά και κατοίκους. Το μήνυμα του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ενότητα, την ομοψυχία, την ανεξαρτησία και την ειρήνη. Οφείλουμε τις αξίες αυτές, να μην τις θυμόμαστε μόνο στις εθνικές επετείους, αλλά να τις μετουσιώνουμε σε πράξη στην καθημερινότητά μας και να τις μεταλαμπαδεύουμε στη νέα γενιά που αποτελεί ελπίδα για το μέλλον.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και σε όλους τους Πειραιώτες».

eep logo