«Με την Υγεία Πλοηγό» στο λιμάνι του Πειραιά!

Συνεχίζεται η τετραήμερη ενημερωτική δράση του ΙΣΑ

Συνεχίζεται με επιτυχία, η τετραήμερη ενημερωτική δράση του ΙΣΑ, με σύνθημα «Με την Υγεία Πλοηγό!», στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται να διανεμηθούν πάνω από 50.000 ενημερωτικά φυλλάδια, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας και των παιδικών ατυχημάτων, κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τα φυλλάδια περιέχουν πληροφορίες για τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, τον ήλιο, τα κουνούπια, τις μέδουσες, τις τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όλα τα απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας, κατά τη διάρκεια των διακοπών. Παράλληλα, διανεμήθηκε φυλλάδιο για τα παιδικά ατυχήματα μεταφρασμένο στα αγγλικά.

«Υπάρχουν πολλά απρόοπτα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ δίνουν μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και έχουν θέσει προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η σύνταξη των κειμένων έγινε από τον καθηγητή Χαρίλαο Κουτή, Ομ. Καθηγητή Υγιεινής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και τον Παιδίατρο Εντατικολόγο Τάσο Χατζή μέλος του Δ.Σ του ΙΣΑ. Την επιμέλεια της δράσης είχε ο Α’ Αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος και το μέλος του Δ.Σ Π. Λεονάρδου.

 

eep logo