Πειραιάς: «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου»

Διοργάνωση workshop την Τρίτη από την Περιφέρεια Αττικής

Για το νέο ΕΣΠΑ και την πορεία υλοποίησης των έργων

Την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρες 10:00- 14:00 στην Αίθουσα ΕΒΕΠ (Λουδοβίκου 1, Πειραιάς) η Περιφέρεια Αττικής, διοργανώνει θεματικές συναντήσεις υπό τη μορφή workshop – μία σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα – για την παρουσίαση των έργων του ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε υλοποίηση, ενόψει και της νέας διαχειριστικής περιόδου του ΠΕΠ 2021 – 2027 με κεντρικό σύνθημα «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου»

Στο πλαίσιο των workshops, η Διοίκηση και τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής θα παρουσιάσουν επίσης το έργο που έχει μέχρι στιγμής υλοποιηθεί μέσα από την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων αλλά και των πόρων της Περιφέρειας, καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό για το νέο ΕΣΠΑ. Χαιρετισμό θα απευθύνει και η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Επίσης, σε όλες τις ημερίδες προβλέπεται να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος με τους Δημάρχους, προκειμένου να καθορισθούν από κοινού τα επόμενα βήματα υλοποίησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας, που αγγίζει το σύνολο των Δήμων του Λεκανοπεδίου.
Ο κύκλος ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου στο Μαρούσι

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Attachments:
Download this file (PROGRAMMA WORKSHOP.doc)PROGRAMMA WORKSHOP[PROGRAMMA WORKSHOP]60 kB

eep logo