Fête de Noël στον Πειραιά

pagodromio

Χριστουγεννιάτικες δράσεις, παγοδρόμιο και παζάρι στο Saint Paul

Η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Saint-Paul», ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής και το Δημοτικό «Δελασάλ» ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τα αιτήματα πολλών οργανώσεων και ιδρυμάτων αλληλεγγύης, διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Fête de Noël», την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τις 2 το μεσημέρι ως τις 9:30 το βράδυ και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου  από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, στους χώρους του Σχολείου (Χαριλάου Τρικούπη 36, Πειραιάς).

Το εορταστικό διήμερο περιλαμβάνει εργαστήρια χριστουγεννιάτικων στολιδιών, εργαστήρι σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, εργαστήρι σαπουνιών, διαγωνισμό karaoke, διαγωνισμό παντομίμας, διαγωνισμό ρητορικής και αντιλογίας. Επίσης, προβολές ταινιών από την ταινιοθήκη του σχολείου, αλλά και τραγούδια από παιδικές χορωδίες, μοντέρνο χορό και θεατρικά δρώμενα από τη σχολική θεατρική ομάδα. Παράλληλα με τις δράσεις, στην αυλή του σχολείου θα στηθεί παγοδρόμιο και παιχνίδια, ενώ θα υπάρχει και χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Είναι μια ευκαιρία για όλους, μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν την Ελληνογαλλική Σχολή «Saint-Paul» στον Πειραιά, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να γελάσουν και να παίξουν, προσφέροντας στον φιλανθρωπικό σκοπό αυτής της εκδήλωσης.

eep logo