Η Δατσέρη επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά

Ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που εδώ και χρόνια είχαν ταχθεί και παραμείνει αταλάντευτα στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, η Βάνα Δατσέρη, εξελέγη Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά.

Η κυρία Δατσέρη που είχε έρθει πρώτη σε ψήφους και στις εσωκομματικές εκλογές που είχαν γίνει για την εκλογή των μελών της Νομαρχιακής, τον περασμένο Μάιο, απέσπασε ευρεία πλειοψηφία στο όργανο, εκλεγόμενη με 10 ψήφους σε σύνολο 15.

Επικεφαλής της παράταξης "Κερατσίνι- Επόμενη Μέρα" είχε χρηματίσει αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Τζαννή, στο Κερατσίνι και όλα τα τελευταία χρόνια μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης στο παρελθόν είχε σημαντική δράση στο γονεϊκό κίνημα του Κερατσινίου αλλά και στον αθλητισμό, όπου έχει διατελέσει πρόεδρος και μέλος ΔΣ σε τοπικούς αθλητικούς φορείς.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι είναι η ΠΡΩΤΗ γυναίκα που εκλέγεται σ΄ αυτή τη θέση του ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά αλλά και ότι υπέρ της εκλογής της, στη θέση της Γραμματέως, φέρονται να την ψήφισαν και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Κρεμμύδας και κυρία Στεφανίδου, από το Κερατσίνι.

Αντίπαλος της για τη θέση του Γραμματέα, ήταν ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Μακρυγιάννης, ο οποίος τελικά έλαβε μόνο 4 ψήφους ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος, η οποία αποδίδεται στο δικηγόρο, Μιλτιάδη Κλαπαδάκη.

Αναπληρωτής Γραμματέας, εξελέγη με τη δεύτερη ψηφοφορία ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, με 8 ψήφους έναντι 6 του κ. Μακρυγιάννη και 1 λευκό. Στην πρώτη ψηφοφορία είχαν ισοψηφίσει λαμβάνοντας ο καθένας τους από 7 ψήφους.

eep logo