Επίτιμο μέλος του ΕΒΕΠ ο Πάνος Ξενοκώστας

xenokostas evep

Τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στη Ναυτιλία και την Οικονομία

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ONEX Shipyards & Technologies, κ. Πάνος Ξενοκώστας αποτελεί από σήμερα επίτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Η τιμητική ανακήρυξή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ημερίδας «Το Μέλλον της Ναυπηγικής Βιομηχανίας», ως ένδειξη αναγνώρισης της εξέχουσας συνεισφοράς του κ. Ξενοκώστα στη ναυτιλιακή κοινότητα και την Οικονομία της χώρας.

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΒΕΠ έδωσαν το παρών οι υπουργοί Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, o Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Ιωάννης Μώραλης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού, ναυτιλιακού και επιχειρηματικού κόσμου και της χώρας.

Με αφορμή την τιμητική ανακήρυξή του ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΠ, ο κ. Ξενοκώστας δήλωσε:
«Αποτελεί τεράστια τιμή να σε ανακηρύσσει επίτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, ένα ιστορικό και εξαιρετικά σημαντικό -για ολόκληρη τη χώρα- Επιμελητήριο, όπως το ΕΒΕΠ. Είναι όμως και μια διάκριση ξεχωριστή. Τόσο για εμένα, όσο και για τον Όμιλο ONEX. Ο Πειραιάς είναι ένας πρωταγωνιστής του μέλλοντος. Μια πόλη με αστείρευτη προοπτική για τη Ναυτιλία και την Οικονομία της χώρας. Eίναι όμως και κάτι ακόμη. Είναι ο τόπος από τον οποίο άρχισαν όλα για εμάς. Εδώ, από το γειτονικό Πέραμα, ξεκινήσαμε πριν από 18 χρόνια ένα μεγάλο ταξίδι. Ένα ταξίδι που μας εξόπλισε με εμπειρία, διεθνή τεχνογνωσία και κορυφαία εξειδίκευση. Σήμερα να είμαστε και πάλι εδώ, πιο ισχυροί, κυρίως όμως πιο αποφασισμένοι από ποτέ να συμβάλλουμε στην αναγέννηση της Ναυπηγικής Βιομηχανίας και στην απελευθέρωση της τεράστιας δυναμικής που κρύβει μέσα της η χώρα».

 

eep logo