«Ο Καραγκιόζης και ο κροκόδειλος» συναντά την «Πεντάμορφη και το τέρας»

karagkiozis kai krokodeilos

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου “Σκιές και Γέλια” παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο κροκόδειλος» το Σάββατο 28 Μαϊου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης).
Σε αυτή τη νέα, διασκεδαστική κωμωδία, βρίσκουμε τον πολυαγαπημένο μας ήρωα τον Καραγκιόζη να μας διασκεδάζει μαζί με τον φίλο του, τον Κροκόδειλο, τον οποίο θα καταφέρει να σώσει από τα χέρια των ανθρώπων, περνώντας πολλά όμορφα μηνύματα για την φύση και τα ζώα. Η συνέχεια επί σκηνής…

Τιμή εισιτηρίου:6 €
Προπώληση: https://bit.ly/3PBdiB7

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» της παιδικής σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου θα εμφανιστούν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 29 Μαϊου στις 8.00 μ.μ. Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης. Η Κέλλυ Σταμουλάκη σκηνοθετεί μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες αγάπης που έχει συγκινήσει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους και μας αποδεικνύει ότι όλα τα θαύματα μπορούν να συμβούν, αρκεί να βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες νότες του, αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων θεατών και ο Αναστάσης Δεληγιάννης δίνει ρυθμό στα βήματα των ηρώων του παραμυθιού. Οι πολυτάλαντοι ηθοποιοί παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και εναλλάσσονται ακατάπαυστα στους ρόλους και γίνονται σύμβολα μιας ιστορίας, που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να υπερβούμε την κυριαρχία της εικόνας, να αφιερώσουμε χρόνο στον «άλλον», μαθαίνοντας τους κώδικες ουσιαστικής επικοινωνίας της καρδιάς.

Παίζουν: Κώστας Φραγκολιάς, Έφη Κιούκη
Τιμή εισιτηρίου: 8 €
Tαμείο:9 €
Προπώληση:viva.gr

eep logo