Διημερίδα Ποδοσφαίρου Γυναικών στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

podosfairo gynaikeio

Oμιλίες, συζητήσεις, επιδείξεις και παρακολούθηση τουρνουά ποδοσφαίρου από ακαδημίες

Διημερίδα Ποδοσφαίρου Γυναικών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 σε χώρους του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι.Ρέντη το οποίο διοργανώνεται από τη Rush Greece και την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Αιολικού Μυτιλήνης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, καθώς και με τη συμμετοχή του CHEERing Football Club (προγράμματος ποδοσφαίρου προσφύγων), με στόχο να ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών το ποδόσφαιρο γυναικών, να αναδειχθεί, και να γίνει μία προσπάθεια αποχαρακτηρισμού του ποδοσφαίρου ως άθλημα αμιγώς ανδρικό, μέσα από ομιλίες, συζητήσεις, επιδείξεις και παρακολούθηση τουρνουά ποδοσφαίρου από ακαδημίες.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 μετά το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Νίκαια θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, παιχνίδι και γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών, από τις ακαδημίες και την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Αιολικού Μυτιλήνης, ενώ αργότερα την ίδια μέρα, στο Δημαρχείο στη Νίκαια (Π.Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος) από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες παραγόντων που εξειδικεύονται σε επιμέρους τομείς του αθλητισμού.

Τέλος, την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στο γήπεδο “Σταύρος Μελισσουργός” θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών στο οποίο θα συμμετάσχουν και ακαδημίες κοριτσιών, καθώς και τμήματα προσφύγων, ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις.

eep logo