Γιορτή του στίβου στη μνήμη του Γιώργου Κασιμάτη

kasimath 1

Σημαντική παρουσία αθλητών/αθλητριών και πολιτικών

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών/τριών ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου η ημερίδα στίβου στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή και πολιτικού ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου του Δήμου «Γ.Σ. Κερατσινίου» και «Άθλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας» και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΕΓΑΣ.

kasimath 2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, «Κοντά μας ήταν η οικογένεια του Γιώργου Κασιμάτη, η σύζυγος Μαίρη, η κόρη του Νίνα Κασιμάτη, η οποία είναι και βουλευτής Β’ Πειραιά, η κόρη του Λένα και ο εγγονός του.
Στην εκδήλωση είχαμε την τιμή να παρευρεθούν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σακοράφα και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Θεοδωρακόπουλος.

kasimath 3

Στο πλαίσιο της αθλητικής παράδοσης της ανιδιοτελούς προσφοράς και αφοσίωσης , που μας άφησε παρακαταθήκη ο Γιώργος Κασιμάτης, τιμήθηκαν οι αθλητές Νίκος Παναγιωτόπουλος του Άθλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Μαρία Ανδρεάδη του Γ.Σ. Κερατσινίου, οι οποίοι με τις αθλητικές τους επιδόσεις και το ήθος τους τιμούν την πόλη μας. Επίσης, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την σπουδαία συνεισφορά τους επί σειρά ετών στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στους προπονητές και πρώην αθλητές Βάσω Μπουλιόγλου και Τάκη Ανυφαντή του Γ.Σ. Κερατσινίου, Κική Βράκα και Κατερίνα Ποτήρη του Άθλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας».

kasimath 4

Ο Γιώργος Κασιμάτης με την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τις σημερινές γενιές αθλητών/τριών. Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή αυτή την παρακαταθήκη.

eep logo