Επιλέγω σπουδές και δυναμικά επαγγέλματα!

eep epilego spoudesΔιαδικτυακή ημερίδα Ημερίδα από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη & τον Δήμο Κορυδαλλού, διοργανώνει WEBINAR Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με σκοπό τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για μια ισχυρή αγορά, για μια ισχυρή κοινωνία.

Το θέμα της Ημερίδας είναι "Επιλέγω σπουδές και δυναμικά επαγγέλματα!" και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στις 11 το πρωί,
σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:
• Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, συντελεστές μαθημάτων ανά τμήμα, υπολογισμός μορίων με παραδείγματα, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
• Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
• Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο
• Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)

Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Κατευθύνσεις, τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα με συντονιστή τον εκπαιδευτικό, κ. Γεώργιο Χασιακή Πρόεδρο του Τμήματος Υπηρεσιών ΕΕΠ.

Αναφορικά με τη σύνδεση, όσοι επιθυμούν να λάβουν αυτόματα τις οδηγίες σύνδεσης για το zoom, θα πρέπει να συμπληρώσουν την πολύ απλή google form που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/fByRqFF7zFupmufp8

Οι οδηγίες για το zoom θα αποσταλούν δύο ημέρες πριν την εκδήλωση.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 41 26 917 κα Παναγοπούλου Αγγελική.

 

ETEKA_Desktop

eep logo