Μώραλης: Να μας κρίνετε στην πενταετία!

moralis giannis blue

Αυστηρός προς την Celestyal Cruises ήταν σε ερώτηση του Portnet ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις που ανταλλάσσουν οι δύο πλευρές σε σχέση με τη εικόνα για τους τουρίστες της κρουαζιέρας που περνούν από τον Πειραιά.
Ο δήμαρχος Πειραιά σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη με αφορμή το 15ο East Med Show που θα γίνει τον Μάιο στη Μαρίνα Ζέας είπε πως περιμένει προτάσεις από την Celestyal της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος, όπως υπογράμμισε, προσέβαλε την πόλη πριν ζητήσει τη συνεργασία με τη δημοτική αρχή αυτής.

Ο Γ.Μώραλης ακόμη υποστήριξε πως δεν μπορεί να κριθεί η Δημοτική Αρχή Πειραιά σε 12-15 μήνες λειτουργίας, τη δυσκολότερη οικονομική περίοδο για τη χώρα και ενώ δεν υπάρχει κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο, όπως πχ. το ΕΣΠΑ, σε λειτουργία. Έτσι, συνέχισε ο Γ.Μώραλης, αναφέροντας μια σειρά παρεμβάσεων που έχει κάνει στην προώθηση του Πειραιά ως τουριστικού προορισμού, κι αυτά που έχουν γίνει, λίγα δεν είναι.

Ο Δήμαρχος Πειραιά εν τέλει φάνηκε αισιόδοξος για την προοπτική της στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής του, εκτιμώντας πως οι όποιες αρνητικές κριτικές στο έργο του, θα μπορούν να δικαιωθούν στο τέλος της πενταετούς θητείας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τότε δεν θα τον κρίνει κανένα στέλεχος επιχείρησης, αλλά μόνο ο Πειραϊκός λαός.

eep logo