Νοστιμιές στη Γούναρη!

  • gefsignosia 301015Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φθινοπωρινή γευσιγνωσία σε πελάτες του καταστήματος ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί, αλλά και σε περαστικούς από την Γούναρη στην παραδοσιακή αγορά τροφίμων του Πειραιά, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα χειροποίητα ζυμαρικά «Αγνό με Αγάπη» της Βιβής Κωνσταντέλου, σε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς , αλλά και τα βιολογικά κρασιά του σύγχρονου οινοποιείου «Τετράμυθος» από την Αιγιαλεία.

Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου όπου ο Πειραιώτης συγγραφέας και δημιουργός του www.mamapeinao.gr Τάσος Αντωνίου θα μαγειρέψει στην ΓΕΥΣΗ με τα φημισμένα προϊόντα ΜΙΡΑΝ. Η αλλαντοποιία ΜΙΡΑΝ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ξεκίνησε το 1922 από την Παλαιά Κοκκινιά, κατέκτησε την παραδοσιακή αγορά της Ευριπίδου στην Αθήνα και πλέον έχει «πιάσει λιμάνι», με γνωστή παράδοση από το 1922 στο σουτζούκι και τον παστουρμά παρασκευάζει εδέσματα με μεράκι αλλά και τεχνογνωσία.
Τις λιχουδιές θα συνοδέψουν τα πολυβραβευμένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό κρασιά του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΝΤΙΔΗ από την Νεμέα. Το ΚΤΗΜΑ ΛΑΝΤΙΔΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 με κατεύθυνση την ανάδειξη του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Ευγενείς ποικιλίες όπως Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, βρίσκονται ανάμεσα στα δημοφιλή κρασιά του κτήματος.
Η γευσιγνωσία διαρκέσει από τις 12:00-16:00 στο κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί (Το κατάστημα βρίσκεται Γούναρη 10, 2104176282).

Pin It

eep logo