Δωρεάν πρόσβαση στο πάρκο των Ξωτικών μέσω ΚΟΔΕΠ

kodep 4428

900 δωρεάν προσκλήσεις για όλα τα ωφελούμενα παιδιά

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνουν εκτός από αγάπη, οικογενειακό τραπέζι και σπιτική θαλπωρή, παιχνίδι και «μαγικές» εικόνες για όλα τα παιδιά!

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της βιωματικής εμπειρίας του πνεύματος των Χριστουγέννων για τα παιδιά, εξασφάλισε 900 δωρεάν προσκλήσεις για το μοναδικό Πάρκο των Ξωτικών που βρίσκεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι προκλήσεις έχουν ήδη διανεμηθεί στις ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ δόθηκαν και 100 προσκλήσεις στην Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο καλός Ποιμήν» που εδράζεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε:

«Και φέτος τα Χριστούγεννα δε θα μείνει ούτε ένα παιδί του Πειραιά χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης.

Μεταφέρουμε το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλα τα σπίτια των ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. λαμβάνοντας την καλύτερη ανταμοιβή, που δεν είναι άλλη από τα τεράστια παιδικά χαμόγελα!

Αυτά τα χαμόγελα που συμβολίζουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς κοινωνικές ανισότητες και με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

ETEKA_Desktop

eep logo