Παιχνίδια και βιβλία συγκέντρωσε ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π.

kodep IMG 4299

Στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Για ακόμη μια γιορτινή περίοδο ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. συμμετείχαν στην καθιερωμένη κοινωνική δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας παιχνίδια και βιβλία για ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Πολίτες, καθώς και εκπρόσωποι φορέων προσήλθαν στο Γραφείο Εθελοντισμού στο Δημαρχείο, ανταποκρινόμενοι σε αυτό το κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντας παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά.

Η κοινωνική ενέργεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στην οποία συμμετείχαν όλοι οι Δήμοι της Αττικής, εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου «Χριστούγεννα στον Πειραιά - Γιορτές στις Γειτονιές».

kodep IMG 4307

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. συμμετείχαν για ακόμη μια γιορτινή περίοδο σε μια σημαντική δράση με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με στόχο να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα σε παιδιά που διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες. Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία, η οποία έρχεται να ενισχύσει το ήδη πολύπλευρο έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Χαίρομαι που οι Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και ευαισθησία, προσφέροντας δώρα για τα παιδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη διαρκή του κοινωνική προσφορά, καθώς και την ΚΟ.Δ.Ε.Π. για την ουσιαστική συμβολή της στη δράση. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να συμμετέχει σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία και να είναι έμπρακτα κοντά σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, πόσο μάλλον σε παιδιά της πόλης μας. Τις γιορτινές αυτές ημέρες που διανύουμε η σημασία της προσφοράς στέλνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι μαζί τα παιδιά. Αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:
«Και τα φετινά Χριστούγεννα κανείς δεν θα νιώθει μόνος στον Πειραιά! Πρωτίστως τα παιδιά μας, τα παιδιά της μεγάλης οικογένειας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά! Ευχαριστώ θερμά το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», γιατί έχουμε καθιερώσει μια εξαιρετική συνεργασία με ιερό σκοπό! Μέσω αυτής της εξαιρετικής κοινωνικής δράσης δίνεται ακόμα μία ευκαιρία σε όλους τους Πειραιώτες, να γίνουν κοινωνοί του πραγματικού νοήματος της εορτής των Χριστουγέννων, προσφέροντας απλόχερα αγάπη και ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του Πειραιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

eep logo