Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου δίπλα στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών

christmas mosxato

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία συγκεντρώνει ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου για παιδιά ευάλωτων οικογενειών σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Η συγκέντρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Μοσχάτου και στο κτίριο του π. Δημαρχείου Ταύρου, από τις 10.00 έως τις 14.00.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία που θα συλλεχθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, για να χαριστούν στα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται από τα προγράμματα των Δομών του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου, προκειμένου να στηρίξουν αυτό το σημαντικό έργο. «Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ας μπούμε όλοι για λίγο στον ρόλο του Άγιου Βασίλη, προσφέροντας από την καρδιά μας δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση και την πανδημία. Ας στηρίξουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, την προσφορά και την αγάπη» τόνισε.

eep logo