Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Πέραμα

christmas tree detail

Και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους


Με μεράκι και έμπνευση προγραμματίστηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος για την περίοδο των Χριστουγέννων 2021.
Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Ηρώων, υπό τους ήχους της ορχήστρας SAXATHLON.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία Ηρώων το μουσικό συγκρότημα «Χοροσταλίτες», που αποτελείται από ένα παραδοσιακό σχήμα έξι μουσικών, θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής.
Παράλληλα, με το φωτισμό και στολισμό κεντρικών δρόμων και σημείων της πόλης του Περάματος από άκρη σε άκρη, θα δοθεί Χριστουγεννιάτικο χρώμα.

perama fotagoghsh christmas tree 2021

Έπειτα από τον περσινό περιορισμό των εορταστικών δράσεων λόγω πανδημίας, ο Δήμος Περάματος παραμένοντας αισιόδοξος, προχώρησε στην προετοιμασία της διοργάνωσης των φετινών εκδηλώσεων, με κύριο στόχο τη στήριξη της επανεκκίνησης της καθημερινής ζωής και της αναπτέρωσης του ηθικού των πολιτών, ιδιαίτερα κατά τις συναισθηματικά φορτισμένες μέρες των εορτών.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τις απαραίτητες και προβλεπόμενες προφυλάξεις για την προστασία από τον Covid-19.
• Οι συμμετέχοντες και τα παιδιά θα φορούν μάσκα προστασίας προσώπου.
• Θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19.

 

ETEKA_Desktop

eep logo