Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση επαναφορά του πρωϊνού δρομολογίου στη γραμμή Σαλαμίνας- Μεγάρων

alexiadis tryfon

Αναφορά στη Βουλή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάργηση του πρώτου πρωϊνού δρομολογίου στις 5.00 στην πορθμειακή γραμμή Φανερωμένης Σαλαμίνας- Περάματος Μεγάρων επισημαίνει ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης.

Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, φέρνει στη Βουλή το έγγραφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνος και Περιχώρων (Αρ. Πρωτ. 708/10-11-2021) μέσω του οποίου εκφράζεται η δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την κατάργηση του πρώτου πρωινού δρομολογίου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνος και Περιχώρων τονίζει ότι τα κριτήρια με τα οποία καταργούνται δρομολόγια ή αλλάζουν οι ώρες τους, έρχονται σε αντίθεση με την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού επιβατών της συγκεκριμένης πορθμειακής γραμμής ειδικά τις πρωινές ώρες που πολλοί εργαζόμενοι πηγαίνουν στις δουλειές τους και ζητά την άμεση επαναφορά του.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ζητά απαντήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο και ενημέρωση σχετικά με την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα.

eep logo