Όταν και η ίδια η ντροπή ντρέπεται...

oinazistifylakh

Δήλωση Χρ. Βρεττάκου για την αποφυλάκιση Πατέλη

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής με το χαρακτηρισμό εγκληματική οργάνωση. Ένα χρόνο μετά τον εγκλεισμό των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής στις φυλακές. Ένα χρόνο μετά από μια ιστορική δικαστική απόφαση που τα θύματα και οι οικογένειες τους ένιωσαν τη διάθεση της δικαιοσύνης να μαλακώσει λίγο τις πληγές τους, Δυστυχώς έρχεται μια δικαστική απόφαση που προσβάλλει το λαϊκό αίσθημα.

Ο Πυρηνάρχης της Νίκαιας Γ. Πατέλης, υπεύθυνος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για την οργάνωση και τη συμμετοχή του σε πολλές εγκληματικές επιθέσεις ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

Το δικαστήριο εκτιμά ότι ο ναζιστής που ως αντίληψη αλλά και στην καθημερινή του πρακτική εφάρμοζε το δόγμα «ότι κινείται σφάζετα黨, δεν είναι επικίνδυνος πλέον για τη διάπραξη νέων εγκλημάτων.

Πρόκειται για μια απόφαση απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική για όλα τα θύματα της δράσης των ναζιστών.
Στέλνει ένα μήνυμα ατιμωρησίας σε μια στιγμή που οι ναζιστές αφήνουν τους «καλούς τρόπους», βγαίνουν απ’ τις φωλιές τους και επιχειρούν ξανά με νέα εγκληματική δράση.

Ένα είναι σίγουρο. Καμία δικαστική απόφαση δεν θα αλλάξει την ετυμηγορία του λαού μας. Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, φασιστική, εγκληματική οργάνωση.
Καλούμε το λαό της πόλης μας σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Δεν θα επιτρέψουμε στις γειτονιές μας να φωλιάσει το φασιστικό τέρας.

eep logo