Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά για το θάνατο του Ν. Ανασόπουλου

podosfairo mpala
Θλίψη στην Επιτροπή Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής

Η Επιτροπή Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ, εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Νίκου Ανασόπουλου, ενός ακάματου αγωνιστή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και ευρύτερα του Αθλητισμού.

Ο Νίκος υπήρξε ποδοσφαιριστής και αθλητικός παράγοντας του Αετού Κορυδαλλού και διετέλεσε Ταμίας, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και Αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ.

Άνθρωπος με δημοκρατικές ευαισθησίες και προοδευτικές πεποιθήσεις, αυστηρός αλλά δίκαιος, συνετέλεσε μαζί με τον Παναγιώτη Σαλπέα και άλλους άξιους παράγοντες της δεκαετίας του 80,στη δημιουργία στην ΕΠΣΠ, μιας αξιόμαχης «συλλογικής παρέας», που ξεπερνώντας στενά κομματικά όρια, εργάστηκε απερίσπαστα και δημιουργικά για το κοινό καλό του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, δίνοντας την υπόσχεση, ότι ο Νίκος Ανασόπουλος θα αποτελεί για μας πάντα, λαμπρό παράδειγμα αρχών, ήθους και αγώνα για το Αθλητικό Κίνημα και το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

eep logo