«Η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός στον Πειραιά την εποχή του COVID-19»

everyone is important

Συνάντηση διαβούλευσης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. στις 29 Σεπτεμβρίου

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π) διοργανώνει συνάντηση διαβούλευσης με φορείς και ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο τομέα κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και των διακρίσεων στον Δήμο Πειραιά, με θέμα «Η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός στον Πειραιά την εποχή του COVID-19».

Η συνάντηση διαβούλευσης θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π στη διεύθυνση Ζωσιμαδών 11 & Ελ. Βενιζέλου, Πειραιάς (3ος όροφος), την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.

Ο στόχος είναι να αξιολογηθεί η επίδραση της πανδημίας στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Πειραιά, καθώς και συζητηθούν οι νέες πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν για την αποτελεσματικότερη υποστήριξή τους. Τόσο η Νέα Προγραμματική Περίοδος του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, όσο και το Ταμείο Ανάκαμψης παρέχουν πόρους για την υλοποίηση δράσεων στο τομέα κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και των διακρίσεων, αλλά από την άλλη πλευρά, η πανδημία, εφόσον συνεχιστεί, απαιτεί νέες προσεγγίσεις και νέους τρόπους εργασίας.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19, προβλέπεται περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.

eep logo