Το Σ.Ε.Φ. στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μετά από 35 χρόνια

sef deth 1

Ολικό rebranding και αναπτυξιακή χρονιά 

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετέχει για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σηματοδοτώντας την αφετηρία μιας νέας εποχής εξωστρέφειας και ανάπτυξης του οργανισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης, "Η δύσκολη περίοδος της πανδημίας οδήγησε στην αναστολή των ζωτικών – για τη λειτουργία του Σταδίου – εκδηλώσεων, αλλά και στην περιστολή των ίδιων εσόδων. Ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις, καταρτίσαμε το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης του, προχωρήσαμε σε ολικό rebranding.
Με την παρουσία μας στη Δ.Ε.Θ. επισφραγίζουμε την νέα αναπτυξιακή τροχιά του Σ.Ε.Φ., με στόχο την προσέλκυση στο Σ.Ε.Φ. μεγάλων εκθέσεων, εκδηλώσεων, συναυλιών, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό του πρόσωπο.

sef deth 2

Στο περίπτερό μας (είσοδος περ. 8), θα απασχολούνται Παραολυμπιονίκες που προσφάτως τίμησαν το Εθνόσημο και τη χώρα μας στο Τόκιο. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην εργασία σε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Δεν είναι και δεν πρέπει να αισθάνονται διαφορετικοί.

Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το όραμα μας για το μέλλον ενός από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς της χώρας".