Προληπτικός καθαρισμός στο οδόστρωμα και τα φρεάτια της Λ. Κηφισού

antiplymmyrika

Ξεκινά το Σάββατο από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, θα προχωρήσουν το Σάββατο 21 Αυγούστου σε εργασίες προληπτικού καθαρισμού στο οδόστρωμα και τα φρεάτια της Λ. Κηφισού από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι το ΣΕΦ, με ειδικά μηχανικά μέσα.

Τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν το πρώτο μέρος για τον σχολαστικό καθαρισμό των φρεατίων και την απομάκρυνση φερτών υλικών και απορριμμάτων, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα και να περιοριστεί ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων, από ενδεχόμενες ισχυρές βροχοπτώσεις το φθινόπωρο.

Ανάλογες εργασίες θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.
Τα συνεργεία της Περιφέρειας θα εργαστούν με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν σε πλήρη ροή η Λ. Κηφισού, ένας από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς άξονες της Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:
«Συνεχίζουμε να επενδύσουμε στην πρόληψη, μεριμνούμε με στοχευμένες δράσεις για την προστασία των πολιτών. Οι εργασίες καθαρισμού στο οδόστρωμα και τα φρεάτια σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι απαραίτητες για τον περιορισμό του κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων, από τις πρώτες βροχοπτώσεις. Σ΄αυτό το πλαίσιο παρεμβαίνουμε έγκαιρα και συντονισμένα. Θα συνεχίσουμε με ανάλογα έργα σε όλη την Αττική, όπου απαιτείται».

eep logo