Είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

dimos mosxatou tavrou eidi protis anagkis gia evoia 1

Στου Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Ευβοίας

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας.

Για την παραλαβή των ειδών ήρθαν σε συνεννόηση οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών, Βασιλική Καραβία και Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Φελλάς, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργο Σταμούλο, ο οποίος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Δήμου μας.

Η αποστολή των ειδών, τα οποία περιλαμβάνουν νερό, τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και ζωοτροφές, μεταφέρεται δωρεάν, με την υποστήριξη της μεταφορικής εταιρείας «Ταγάρας», την οποία ευχαριστούμε.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης των πληγεισών από τις πυρκαγιές περιοχών, με την αποστολή ειδών αυτή την φορά στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, ύστερα από αυτή προς τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται, ενώ από την Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ξεκινάει η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των περιοχών που έχουν πληγεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά τους συμπολίτες μου που προσφέρουν ό,τι μπορούν για τη στήριξη των πληγέντων, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου για την ακούραστη δουλειά τους, προκειμένου τα είδη να φτάσουν στον προορισμό τους».

dimos mosxatou tavrou eidi protis anagkis gia evoia 2

eep logo