Νέα αγορά γραφείων από το ΒΕΠ

bep grafeia 2

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες - Με ίδιους πόρους η αγορά

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών, την 28η Ιουλίου 2021, της αγοράς γραφείων, με δικούς του πόρους, στον 4ο όροφο, του επί της οδού Καραΐσκου 111 ακινήτου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

bep grafeia 1 

«Πρόκειται για μία σημαντική ενέργεια», δήλωσε ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, μετά την υπογραφή των συμβολαίων αγοράς των γραφείων, «αποτέλεσμα μίας χρηστής, επί σειρά ετών, διοίκησης του Επιμελητηρίου, που μας επέτρεψε να αγοράσουμε πριν από δύο χρόνια γραφεία στον 6ο όροφο του ιδίου ακινήτου και πριν από μία τετραετία στον 4ο όροφο. Σήμερα ολοκληρώσαμε αυτή την αγορά που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει, περαιτέρω, τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και θα μας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα και να διευρύνουμε την παροχή υπηρεσιών στα μέλη μας».

Ο κ. Παπαμανώλης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και όσους ενεπλάκησαν ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες της αγοράς των γραφείων και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να προβαίνει σε ενέργειες που στόχο θα έχουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του.

Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε από τον Πρόεδρο του Β.Ε.Π., κ. Γεώργιο Παπαμανώλη - Ντόζα, παρουσία του Οικονομικού Επόπτη, κ. Γεωργίου Παπαθανασίου, υπηρεσιακών στελεχών και της ιδιοκτήτριας των γραφείων.

eep logo