Απαντήσεις για το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου!

kedra kentro ygeias

Ο Δ. Μαρκόπουλος απαντά στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης

Με συγκεκριμένα στοιχεία απαντά στην ρητορική της αντιπολίτευσης ότι δήθεν το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου δεν λειτουργεί.
Συγκεκριμένα ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ στην περιοχή σε ανακοίνωση του σημειώνει:

"Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε το Κερατσίνι πριν από λίγες ημέρες όταν επισκέφθηκε το νέο Κέντρο Υγείας της πόλης μας. Βλέπω όμως πως με τρόπο ενορχηστρωμένο τα γνωστά παπαγαλάκια της αμφισβήτησης επιδιώκουν να μειώσουν το σημαντικό αυτό έργο που η κυβέρνηση πραγματοποίησε για την περιοχή μαζί με την αντιπεριφέρεια Πειραιά διαρρέοντας πως δήθεν το Κέντρο Υγείας είναι κλειστό, πως δεν λειτουργεί κ.ά.

Ενημερώνω λοιπόν με τον πλέον άμεσο και υπεύθυνο τρόπο πως το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου είναι ανοικτό σε δύο βάρδιες καθημερινά από τις 07:30 το πρωί έως και τις 21:00, πως ήδη έχει ημερήσια επισκεψιμότητα άνω των 300 ατόμων, πως διαθέτει σειρά ιατρών όπως παιδίατρους, δύο καρδιολόγους, δύο ακτινολόγους, γενικό ιατρό, ορθοπεδικό, δύο μικροβιολόγους, γυναικολόγο, δύο παθολόγους, χειρουργούς κ.ά..

43 άτομα είναι το συνολικό προσωπικό και πολύ γρήγορα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, ενώ από τις 7 Ιουλίου οπότε και ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας έχουν υπάρξει παρεμβάσεις σε άνω των 100 επειγόντων περιστατικών, 103 υπέρηχοι, 88 ακτινογραφίες, πλήθος γυναικολογικών εξετάσεων κ.ά.

Κάθε άλλη διαρροή απλά γίνεται για μικροπολιτικούς λόγους υπονόμευσης της υγειονομικής προσπάθειας. Θέλω δε στο σημείο αυτό να πω συγχαρητήρια στη διοίκηση του Κέντρου Υγείας που με αυταπάρνηση δίνει από την πρώτη στιγμή τον αγώνα υπέρ των πολιτών του Κερατσινίου αλλά και του γειτονικού Περάματος που κυρίως εξυπηρετούνται, καθώς και στη διοίκηση της Β ΥΠΕ που με ταχείς ρυθμούς στελέχωσε και στελεχώνει την ημινοσοκομειακή αυτή δομή. Στους μικρόψυχους αρνητές της πραγματικότητας απαντάμε με δεδομένα και έργα.

 

eep logo