«O Θησέας και ο Μινώταυρος» στη Νίκαια

THISEAS MINOTAYROS KHPOTHEATRO

Ο Καραγκιόζης σε νέες περιπέτειες στο Δημοτικό Κηποθέατρο

Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη στην παράσταση «Ο Θησέας και ο Μινώταυρος» που παρουσιάζει το θέατρο σκιών Αργύρη Αθανασίου την Τρίτη 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 8.30 το απόγευμα.

Μια παράσταση από την Ελληνική Μυθολογία με πολλές εναλλαγές σκηνικών, διασκευασμένη στις τεχνικές του θεάτρου σκιών. Ο ήρωας Θησέας με βοηθό τον Καραγκιόζη, υπερπηδώντας δύσκολα εμπόδια, φθάνουν στο παλάτι του πατέρα του Αιγαία. Ο ξυπόλητος καμπούρης θα μας διασκεδάσει με τα αστεία του συμμετέχοντας στις περιπέτειες και τα κατορθώματα του ήρωα Θησέα, φθάνοντας μέχρι την Κρήτη για να παλέψει με τον Μινώταυρο.

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test, μοριακό test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

ΤΡΙΤΗ 27 Ιουλίου
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου : 6 ευρώ/ δώρο σε κάθε παιδί/ viva.gr

eep logo