Αγιασμός του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης

a1 agiasmos

Στην κατάμεστη αίθουσα του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, στην Καλλίπολη, τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός.

Τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης.

Ο κ. Αγραπίδης, σε χαιρετισμό προς τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης, τόνισε: «Θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Μώραλη για καλή και δημιουργική χρονιά. Η μαζική παρουσία σας σήμερα στον αγιασμό, αλλά και στην ημερίδα που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ήταν αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία, είναι συγκινητική. Ενισχύει δε την επιλογή μας να έχουμε ως προτεραιότητα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για να νιώθετε πραγματικά, ότι είστε σπίτι σας. Αναμφίβολα η κρίση επηρεάζει πρώτα από όλους εσάς, γιατί πέρα από τον εαυτό σας στηρίζετε πλέον τον άνεργο γιο, την άνεργη κόρη. Ο Δήμαρχός μας γνωρίζει ότι περνάτε δύσκολα. Γι αυτό ακούει προσεκτικά τα αιτήματά σας και προσπαθεί να τα υλοποιεί. Μάλιστα ο Δήμος έχει διοργανώσει την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου εκδρομές για όλα τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι τόσο μεγάλη η συμμετοχή που κάνουμε δύο εκδρομές για να μη λείψει κανείς σας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε στιγμές χαράς και στιγμές δημιουργικότητας. Να είστε όλοι καλά».

eep logo