Ε.Β.Ε.Π.: Γραφεία εξυπηρέτησης σε Ελευσίνα και Λαύριο

evep front

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς για παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών, οι οποίες διευκολύνουν την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, που δραστηριοποιούνται στην επιμελητηριακή του περιφέρεια και συγκεκριμένα της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου Πεδίου και της Λαυρεωτικής, ξεκινά από αύριο η λειτουργία Γραφείων Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων στις εν λόγω περιοχές.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Π. αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα εξυπηρετούνται σε θέματα:
 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (Γ.Ε.ΜΗ.)
 Ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
 Σύστασης εταιρειών μέσω της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ (Υ.Μ.Σ.)
 Ενημέρωσης και πληροφόρησης γενικότερου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος

Ειδικότερα:
 Tο Γραφείο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ε.Β.Ε.Π. στο κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας (Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 2, 190 18 Μαγούλα, τηλ: 213 214 0423, E-mail: registry@pcci.gr) θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη, κατά τις ώρες: 09:00 – 13:00, και
 το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ε.Β.Ε.Π στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου (Διεύθυνση: Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου, 195 00 Λαύριο, τηλ: 22920 27711, (εσωτ. 212) E-mail: registry@pcci.gr), θα λειτουργεί, κάθε Τρίτη, κατά τις ώρες: 09:00 – 13:00,

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, καθημερινά, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π., στα τηλέφωνα: 210 4132130, 210 4129395 και 210 4178638, στο Ε-mail: registry@pcci.gr. ( site: www.pcci.gr).

Mε την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή Ελευσίνας και τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου για τις αποφάσεις τους να παραχωρήσουν τους σχετικούς χώρους, επεσήμανε : «…το Ε.Β.Ε. Πειραιώς, ως ένας φορέας με όραμα για μια δυναμική ανάπτυξη και μοχλό την υγιή επιχειρηματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δημιουργούνται στην ευρύτερη επιμελητηριακή του περιφέρεια, ανέλαβε την ανωτέρω πρωτοβουλία, με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρήσεων. Με την ίδια θέρμη, εξακολουθώ να πιστεύω ότι, τα Επιμελητήρια της Χώρας πρέπει και μπορούν να διαδραματίσουν το επόμενο διάστημα, έναν πολύπλευρο ρόλο, ως υποκινητές της αναπτυξιακής διαδικασίας…».