Ο Γιάννης Λαγουδάκης νέος Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Α.Ε.

lagoudakis perama

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης με αφορμή την εκλογή του ως νέου Προέδρου του Δ.Σ. της Περιβαλλοντικής Α.Ε., της Ανώνυμης Διαδημοτικής Εταιρίας των Δήμων Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τους Δημάρχους και τα μέλη της Περιβαλλοντικής Α.Ε. για την εμπιστοσύνη τους.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ξαναδώσουμε ζωή στην Περιβαλλοντική Α.Ε., η οποία μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό αναπτυξιακό ρόλο με σεβασμό στο Περιβάλλον και στην αειφορία για τους Δήμους μας.
Στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στην περιοχή μας με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ ο ρόλος της Περιβαλλοντικής Α.Ε. γίνεται ακόμα πιο σημαντικός.
Κρίσιμο μέγεθος για την επιτυχία του στόχου της Περιβαλλοντικής Α.Ε. είναι η προστασία του Φυσικού και Οικιστικού Περιβάλλοντος της περιοχής μας, του Πειραιά, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Περάματος μιας περιοχής με ιδιαίτερη Περιβαλλοντική επιβάρυνση.
Θα καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μπορούν να υπηρετήσουν τον προαναφερόμενο στόχο, χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μας περιμένουν τόσο στον Τομεακά όσο και στα Περιφερειακά Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ.
Παράλληλα θα ενταθεί η προσπάθεια μας ώστε η Περιβαλλοντική Α.Ε. να γίνει υπόδειγμα διαδημοτικής συνεργασίας προς όφελος των κατοίκων των Δήμων μας. Η Περιβαλλοντική καινοτομία, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προστασία του Περιβάλλοντος και η γενικότερα η Πράσινη Ανάπτυξη μπορούν και πρέπει να αναβαθμίσουν την ζωή στις πόλεις μας.
Θέλω να συγχαρώ τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Περιβαλλοντικής Α.Ε. με τα οποία θα έχω την αναγκαία συνεργασία, συνεργασία που θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας.

 

eep logo