Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: «Νέα Προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων»

kedra diadhlosh

Μετά την έφεση της Oil One κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Πειραιά

«Νέα προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων της πόλης» καταγγέλλει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αναφερόμενος στην έφεση της Oil One κατά της απόφασης πολυμελούς πρωτοδικείου Πειραιά που απέρριψε την αγωγή της Oil One και δικαίωσε την πόλη. Επισημαίνει δε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα με μεγαλύτερη ένταση «για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανιών μέσα από τα σπίτια μας».

Η ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει ως εξής:

«Νέα προσπάθεια της Oil One να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τους πολίτες.
Η εταιρεία που από το 2015 λειτουργεί στην πόλη μας και μας έχει καταδικάσει να μην μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας τους καλοκαιρινούς μήνες και η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ρύπων που δηλητηριάζουν εμάς και τα παιδιά μας ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.
Μετά την απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Πειραιά που απέρριψε την αγωγή της Oil One και δικαίωσε την πόλη, προχωρά σε έφεση κατά της απόφασης στο τριμελές εφετείο Πειραιά.
Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία ζητούσε την προσωποκράτηση του Δημάρχου για ένα έτος και χρηματική αποζημίωση 500.000€ κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση. Με την έφεση που κατατέθηκε η εταιρεία ζητά να «εξαφανιστεί» η απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου και να γίνει δεκτή η αγωγή της.
Το μήνυμα παραμένει σαφέστατο,
«ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ-ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ-ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ»
Για εμάς ένα είναι σίγουρο. Παρά τις ποικιλότροπες προσπάθειες εκφοβισμού των ανθρώπων που αγωνίζονται θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια μας για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανιών μέσα από τα σπίτια μας».