Δωρεά τροφίμων της Lidl Hellas στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

kodep trofima

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η συγκέντρωση δωρεών για τους ωφελούμενους

Οι συστηματικές προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθελοντικού κοινωνικού δικτύου υποστήριξης των ωφελούμενων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. φαίνεται πως αποδίδουν συνεχώς καρπούς, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προχωρούν σε δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει διαχείριση τους από τη διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πειραιά.

Η τελευταία δωρεά προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π. έρχεται από την LIDL Hellas, η οποία προσέφερε σημαντική ποσότητα ξηράς τροφής για οικογένειες που εντάσσονται στα προγράμματα στήριξης της Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η κοινωνική πολιτική όπως υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, βρίσκεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, που επίκεντρο έχει πρωτίστως τον άνθρωπο και την κάλυψη των πρωταρχικών του αναγκών.

kodep voidonikolas

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε κατά την παραλαβή της δωρεάς:

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις προσπάθειες ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς τα απαραίτητα υλικά αγαθά, όπως τρόφιμα, στέγη και φάρμακα.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, γεγονός που επιβεβαιώνουν τόσο όσοι εμπιστεύονται τις δωρεές τους στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. όσο και η αύξηση των ωφελούμενων από αυτές.

Ευχαριστώ θερμά την LIDL Hellas που συμμετέχει ενεργά σε αυτήν μας την προσπάθεια».

eep logo