Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη

teva trofima

Στον Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος»

Στον Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στις 16 , 17 και 18 Ιουνίου από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει επισιτική συνδρομή στους οικονομικά αδύναμους πολίτες και αποσκοπεί στην ομαλή κοινωνική ενσωμάτωσή τους, Οι δικαιούχοι θα λάβουν σχετικό προσωπικό μήνυμα (sms) από το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τη μέρα και ώρα προσέλευσής τους καθώς και για τα μέτρα προστασίας που είναι ανάγκη να τηρηθούν λόγω της πανδημίας.

Για την εξυπηρέτησή τους πρέπει να έχουν : Τον αριθμό ΑΜΚΑ , Ταυτότητα ή διαβατήριο, Εξουσιοδότηση στην οποία να αναφέρεται το ΑΜΚΑ του δικαιούχου (στην περίπτωση που δεν προσέλθουν οι ίδιοι) καθώς και καρότσι μεταφοράς λόγω βάρους των προϊόντων. Οι ωφελούμενοι που έχουν αποδεδειγμένα κινητικά προβλήματα (απόφαση αναπηρίας ΚΕΠΑ), και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείο πρόσωπο με εξουσιοδότηση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 2132004868-864-874.

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, διανομή τροφίμων καθώς και Βασικής Υλικής Συνδρομής. Η υλοποίηση γίνεται μέσω Κοινωνικής Σύμπραξης του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά & Νήσων, ενώ ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι ΚΕΑ.

Pin It

eep logo