Δημιουργικές πασχαλινές προτάσεις για παιδιά στο site του Δήμου Πειραιά

xeirotexnies pasxalines

Από παιδαγωγούς των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά με μοναδικό διαδικτυακό τρόπο, υποδέχονται το Πάσχα.
Αναλυτικότερα, στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο https://vrefdhmoupeiraia.blogspot.com υπάρχει ένας ιδιαίτερος χώρος, στον οποίο προβάλλονται εργασίες, κατασκευές, τραγούδια, ποιήματα και πολλά άλλα στο πνεύμα της Λαμπρής.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να πηγαίνουν μπροστά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, στις δύσκολες μέρες που περνάμε και μέσω του ανωτέρω ιστότοπου παρουσιάζουν πασχαλινές προτάσεις, οι οποίες απευθύνονται στα παιδιά.

Εύχομαι με το καλό να έρθουν σύντομα οι μέρες που τα παιδιά μας θα επιστρέψουν στη ζεστή αγκαλιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και Χαρούμενο Πάσχα».

eep logo