Επαναφέρεται ο Οργανισμός Εσωτερικής Λειτουργίας στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

keratsini drapetsona

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖουμε»

Επαναφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας την Παρασκευή 23 Απριλίου από την δημοτική αρχή ο Οργανισμός Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου.

Σύμφωνα με την δημοτική κίνηση «ΑλλάΖουμε», «ο λόγος της αναβολής ψήφισης του στο προηγούμενο ΔΣ αφορούσε ενδο-παραταξιακές ισορροπίες, προφανώς διευθετήθηκαν και η δημοτική αρχή αισθάνεται έτοιμη να τον ψηφίσει.
Ήδη έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας στον ανορθολογικό-ρουσφετολογικό τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος και η περί αυτόν ομάδα διαχείρισης του δήμου προωθούν αλλαγές που ευνοούν επιλεγμένα πρόσωπα που θα αναβαθμιστούν με τίτλους διευθυντών τους οποίους θα φέρουν μέχρι την συνταξιοδότηση τους, οι επιλεγμένοι δηλαδή με στενά ωφελιμιστικά για την διοίκηση κριτήρια θα κληροδοτηθούν και στις επόμενες διοικήσεις οι οποίες -θα- οφείλουν να σκύψουν το κεφάλι στις σημερινές επιλογές του κ. Βρεττάκου και της ομάδας του και έχουμε δηλώσει την πρόθεση μας να τον καταψηφίσουμε.
Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου που με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι αποχώρησε από την σχετική συζήτηση με την δημοτική αρχή «επειδή η διαδικασία διαβούλευσης αποτελεί εμπαιγμό προς τους εργαζόμενους».

Η δημοτική κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΑλλάΖουμε» καλεί την δημοτική αρχή «να υπερβάλλει εαυτόν και να συμπεριφερθεί με την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία που αρμόζει στο ζήτημα.
Να αποσύρει τον Οργανισμό και να τον φέρει σε πραγματική διαβούλευση τόσο με τις δημοτικές παρατάξεις όσο και με τους εργαζόμενους ώστε να προκύψει ένας κανονισμός ικανός να υπηρετήσει τα δημοτικά συμφέροντα και μόνον».

 

eep logo