Γιάννης Ραγκούσης: Συγχαρητήρια στον Ιωνικό Νίκαιας!

ionikos nikaias

Για την πορεία του προς την Α΄ Εθνική

Με επιστολή στους φορείς, τεχνικούς και αθλητές του Ιωνικού Νίκαιας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στην Ομάδα για την επιτυχημένη διαδρομή της προς την Α΄εθνική κατηγορία.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ιωνικός,
αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ιωνικός,
αγαπητά μέλη του τεχνικού επιτελείου και αθλητές της ομάδας,

με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η επιτυχημένη ποδοσφαιρική πορεία του Ιωνικού Νίκαιας στην ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 σφραγίστηκε με την 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας στη Λειβαδιά, κατακτώντας μία απόσταση βαθμολογικής «ασφάλειας» οκτώ (8) βαθμών, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Η καθοριστική αυτή νίκη φέρνει την αγαπημένη μας ομάδα της Νίκαιας προ των μεγάλων σαλονιών της Α΄ εθνικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου (Superleague), ικανοποιώντας το κοινό αίσθημα των φιλάθλων και των κατοίκων της Νίκαιας να καμαρώνουν τον Ιωνικό εκεί που του αξίζει, να αγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί, δηλαδή, μεταξύ των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλες και φίλοι.
Είναι προφανές ότι για την επιτυχημένη πορεία της ΠΑΕ Ιωνικού Νίκαιας έχετε εργαστεί τόσο εσείς προσωπικά, όσο και το σύνολο των μελών και των παραγόντων της αγαπημένης μας ομάδας. Σας αξίζουν, επομένως, τα θερμά μας συγχαρητήρια και οι ευχές μας για μία εξίσου επιτυχημένη πορεία στα playoffs και την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄ Εθνική.
Ιδιαίτερα, όμως, αξίζουν τα συγχαρητήριά μας οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι αθλητές της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και το σύνολο των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από αυτή, γυμναστές, φροντιστές, κλπ, οι οποίοι με μεθοδικότητα και προσήλωση στον στόχο κατάφεραν να κάνουν υπερήφανους όλους τους κατοίκους της Νίκαιας κι όχι μόνο.
Η πατρίδα μας, η κοινωνία, η πόλη μας έχει ανάγκη από τον υγιή αθλητισμό, έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα την προαγάγουν αθλητικά και θα λειτουργήσουν ως ένα θετικό παράδειγμα.
Από αυτήν την άποψη, σας δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό σας όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις ήττες και στις δύσκολες στιγμές, διότι ο αθλητισμός σε κάθε περίπτωση είναι πηγή ζωής, υγείας και ελπίδας.
Παρακαλώ πολύ να μεταφέρετε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία της ΠΑΕ Ιωνικού Νίκαιας να βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία του ποδοσφαίρου.

 

eep logo