ΒΕΠ: «Να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημίες του οδικού δικτύου στη ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων»

vep

Επιστολή του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά προς τον Δήμαρχο Μεγάρων

Τις άμεσες ενέργειες των αρμόδιων αρχών, του Δημάρχου Μεγάρων, κ. Γρηγόρη Σταμούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής, κ. Ελ. Κοσμόπουλου, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία του 2017 στο οδικό δίκτυο της Βιομηχανικής Περιοχής των Μεγάρων, ζήτησε με επιστολή του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, ανταποκρινόμενος στα καθημερινά μηνύματα διαμαρτυρίας των μελών του Β.Ε.Π., για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα και με τον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Παπαθανασίου, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή, «οι επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ Μεγάρων βρίσκονται ακόμα αντιμέτωπες με τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας του 2017. Ακόμα και σήμερα οι ζημίες στο οδικό δίκτυο παραμένουν, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Ειδικά το κομμάτι Παναχράντου προς τις εταιρείες ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ κ.α έχει αρκετές ζημίες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την ομαλή λειτουργία τους».

«Οι επιχειρήσεις», επισημαίνεται στην επιστολή, «αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας λόγω των συνεπειών του Covid 19 και κάθε ενέργεια στήριξης προς αυτές κρίνεται απαραίτητη. Θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο έτσι ώστε να αποκτήσουν και πάλι την ομαλή λειτουργία τους οι επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν και να στηρίξουν την οικονομική δραστηριότητα της χώρας μας».

«Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά είναι στη διάθεση του Δημάρχου για κάθε συνεργασία που στόχο θα έχει τη στήριξη του βιοτεχνικού κόσμου και της επιχειρηματικότητας», καταλήγει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

eep logo